Voor werkgevers

Inloggen

Heb je al een Werkgeveraccount of Match & Meet account? Log hier in om in het dashboard te komen.

Kijk voor meer informatie over de abonnementen ook op www.memory.nl. Of neem contact op met (uw accountmanager van) Memory Online: 020-6382146 of via sales@memory.nl.

Wellicht dat u de Memory Group al kent, bijvoorbeeld van één van onze carrièrebeurzen, de carrièreportal, ons carrièremagazine of ons carrièrejaarboek. Op deze pagina vindt u als werkgever een overzicht van ons brede, crossmediale portfolio.

U zult ontdekken dat de werkmaatschappijen van de Memory Group - Memory Events en Memory Online - u goed op elkaar afgestemde producten bieden, waarmee u uw doelgroepen op een effectieve en efficiënte manier bereikt. En niet onbelangrijk: wij kennen uw potentiële nieuwe medewerkers al vóór ze hun eerste stap op de arbeidsmarkt zetten! Dit realiseren wij met een grote diversiteit aan activiteiten en producten die vallen onder de drie werkmaatschappijen van de Memory Group.

Met onze producten en activiteiten bereiken wij studenten, starters en (young) professionals. Onder deze doelgroepen verstaan wij:

 • Studenten: personen die binnen 2 jaar denken af te studeren aan een mbo-, hbo- of wo-opleiding
 • Starters: personen met maximaal 2 jaar werkervaring
 • Young Professionals: personen met 2 tot en met 5 jaar werkervaring

Voor een advies op maat of meer informatie over de mogelijkheden die Jobnet u kan bieden, kunt u contact opnemen met (uw accountmanager van) Memory Online: 020-6382146 of via sales@memory.nl.

MEER INFORMATIEMemory Gold & Platinum Abonnementen

Search Engine Optimalisation (SEO) wordt door organisaties ingezet om de vindbaarheid van de (werken bij) site op zoekmachines als Google en Bing te verbeteren.

De abonnementen van Memory Online helpen u verder om onder andere deze online doelstellingen te optimaliseren als afgeleide van uw Employer Branding, Research en Talent Acquisition strategie.

Een belangrijk onderdeel van onze abonnementen wordt gevormd door de werkgeverspresentaties en het posten van vacatures, stages, traineeships, etc. op Jobnet.nl, onze carrièreportal die maandelijks door ruim 80.000 studenten, starters & (young) professionals wordt bezocht.

Behaal de volgende resultaten met de abonnementen van Memory Online:

 • Optimalisatie van uw vindbaarheid op zoekmachines zoals Google
 • Vergroot uw kennis door de mogelijkheid van exclusieve toevoegingen op producten van Memory Research
 • Versterk uw imago door extra branding mogelijkheden binnen uw gedefinieerde doelgroep
 • Bereik meer studenten, starters en (young)professionals door extra Talent Acquisition mogelijkheden

Memory Online Gold Abonnement

 • Uitgebreide werkgeverspresentatie; via uw persoonlijke account op Jobnet.nl kunt u deze vormgeven.
 • 5 plaatsingen voor vacatures, business courses, traineeships, stages, inhousedagen of afstudeeropdrachten

Memory Online Platinum Abonnement

 • Zeer uitgebreide werkgeverspresentatie op Jobnet.nl, in eigen huisstijl en met dynamische content, persoonlijk vormgegeven door Jobnet.nl
 • Integratie van social media: laat embedded YouTube video's, Twitter feeds en uw aanwezigheid op Facebook en LinkedIn duidelijk zien.
 • 10 plaatsingen voor vacatures, business courses, traineeships, stages, inhousedagen of afstudeeropdrachten.
 • Logo + een korte uitlichting van uw werkgeverspresentatie in carrousel op de homepage van Jobnet, verwijzend naar uw werkgeverspresentatie op Jobnet.nl
 • Extra promotie van uw werkgeverspresentatie middels content teasers op Jobnet.nl

MEER INFORMATIETalentMatch Talentpools

Vanuit de ontwikkelingen in de markt heeft Jobnet in november 2016 TalentMatch geïntroduceerd, de nu snelstgroeiende online talentpool van Nederland. TalentMatch werkt vanuit het dating principe. Met volledig geautomatiseerde netwerkverzoeken op basis van zeer gedetailleerde profielen of vacatures van de werkgever én zeer gedetailleerde profielen van de kandidaat, bepaalt de kandidaat in welke talentpools van werkgevers én topwerkgeversnetwerken hij of zij wil worden opgenomen. Hiermee stellen we werkgevers in staat om hoogwaardige talentpools op te bouwen voor eigen employer branding en talent acquisition activiteiten.

MEER INFORMATIETarget mailing en CV search

Jobnet is in het bezit van databases met hierin de gegevens van zeer waardevolle kandidaten. Wij bieden u de mogelijkheid om deze databases te gebruiken voor het vinden van dé ideale kandidaat of het bereiken van een doelgroep op maat.

MEER INFORMATIEVacatureplaatsing Jobnet.nl

Plaats vacatures, business courses, traineeships, stages, afstudeeropdrachten en inhousedagen en profiteer van vele voordelen en een scherpe prijsstelling. Maak voor een optimale zichtbaarheid gebruik van premium vacatureplaatsingen, met een hoge attentiewaarde en directe zichtbaarheid onder uw doelgroep.

MEER INFORMATIEBanner advertising Jobnet.nl

Prominent aanwezig in drukke periodes op de homepage of zichtbaarheid van uw bedrijf op iedere pagina van Jobnet? Jobnet biedt u vele opties. Gedurende het hele jaar bezoeken studenten, starters en professionals Jobnet voor actuele informatie, tips en carrièremogelijheden. Tijdens en rondom carrière-evenementen en -activiteiten wordt Jobnet extra druk bezocht.

Kijk voor meer informatie ook op memory.nl. Of neem contact op met (uw accountmanager van) Memory Online: 020-6382146 of via sales@memory.nl.

MEER INFORMATIEMatch & Meet

Match & Meet is een coproductie van het totaal vernieuwde Jobnet.nl en de Memory Events carrièrebeurzen. Waarbij online en offline Talent Acquisition vlekkeloos in elkaar overlopen.

Kijk voor meer informatie ook op memory.nl. Of neem contact op met (uw accountmanager van) Memory Online: 020-6382146 of via sales@memory.nl.

MEER INFORMATIEAlgemene voorwaarden Jobnet.nl voor werkgevers

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, rechtsbetrekkingen en Overeenkomsten van Memory Online B.V.

Copyright 2024 Memory Online B.V.